slovensko
slovensko
english
english
bosanski
bosanski

Kontaktirajte nas za preizkus Transoft orodij!

e-mail: info@sl-king.com
tel: 01 565 7 565

Produkti partnerja Transoft Solutions
Inovativne rešitve za vaše prometne površine


AutoTURN

Programsko orodje za preverjanje zavijalnih radijev vozil v klasičnih križiščih, krožnih križiščih, kompleksnih odsekih cest in parkirnih površinah vseh vrst. Na voljo vam je preko 30 knjižnic merodajnih vozil ter neomejeno število možnosti izvedbe zavijalnih poti. Program ima več verzij in je na voljo tudi v 3D različici, ki omogoča preveritve prevoznosti v 3D prostoru.
[Več]

TORUS

Programsko orodje za izdelavo krožišč. Avtomatika programa je bazirana na zavijalnih krivuljah, ki jih omogoča tudi program AutoTURN, zato je projektantu izjemno olajšano delu pri preverjanju prevoznosti krožišča, s tem pa je zmanjšano tudi število potrebnih iteracij pri iskanju najustreznejše rešitve. Od verzije 3.0 naprej program omogoča tudi 3D urejanje profilov.
[Več]
NEXUS

"Brat" programa Torus, namenjen projektiranju križišč. Izjemna intuitivnost programa dovoljuje uporabniku odlično kontrolo nad vsakim delom predvidenega križišča. Če je program podprt z različico AutoCAD Civil 3D, je omogočeno tudi 3D urejanje vozišča - prečnih in vzdolžnih nagibov.
[Več]
ParkCAD

Programsko orodje za enostavno ureditev malih in velikih parkirnih površin. Skrajšajte si čas izdelave parkirišč vseh vrst in zagotovite optimalne rešitve za uporabnike teh površin. Sprotno prikazovanje implementiranih rešitev, enostavna definicija posebnih površin in sprotno generiranje poročila so samo nekatere od pridobitev tega orodja.
[Več]
InVision

Z AutoTURNom ste preverili ustreznost vaših projektnih rešitev, z InVisionom boste prevoznost prikazali investitorjem in soglasodajalcem. InVision vam bo izdelal video animacije AutoTURNovih simulacij, vaš investitor pa za pregled rešitev ne bo potreboval CAD orodij.
[Več]

InVision

Ste pregledali stran vse do tega mesta?

Odlično! S tem ste si zagotovili 20% popust pri nakupu katerega koli orodja podjetja Transoft Solutions! Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate in ob zahtevi za ponudbo omenite, da ste pregledali našo stran s Transoftovimi orodji.

Posebna promocija velja do 31.12.2012.

Transoft Solutions novosti
Izvleček

Izdelava križišča s programom NEXUS v minuti.
Poglejte video, nato pa nas pokličite in preizkusite program še sami. omogoča izrabo vaših obstoječih Autodesk orodij.


AutoTURN PROFESSIONAL 3D
Najnaprednejše orodje za preverjanje prevoznosti vozil na svetu. Če potrebujete program vsak dan ali samo občasno - vložen denar vam bo brez dvoma povrnjen!TORUS
Predstavitveni film za izjemen program za izdelavo krožišč.ParkCAD
Predstavitveni film za nepogrešljivo orodje pri izvedbi in organizaciji parkirnih površin.
Copyright 2012 SL-King. Vse pravice pridržane.