www.sl-king.si  CAD, GIS  nasveti in novice

September 2010

Vsebina



E-obvestilo lahko preberete tudi na naslednji strani:
September 2010






Uvod


Pozdravljeni, približujemo se obdobju, ko "nič več ne bo tako, kot je bilo". 15.10.2010 se AutoCAD vrača na MAC računalnike! (oglejte si kratek promocijski video) Velika novica, ki zna v zadnjih mesecih letošnjega leta na področju CAD programske opreme zasenčiti veliko večino drugih. Vsekakor več o tem še v teku tega meseca.

Tako lahko rečemo, da "med drugim" poteka tudi popolna prilagoditev SL-King CAD programov na 64-bitne sisteme. VIA še prihaja, Sewer+ pa je na voljo v 64-bitni različici že nekaj časa. Zadnja novost v slednjem je izvoz podatkov v SWMM.



E-obvestilom tudi tokrat dodajamo trenutno aktivne akcijske ponudbe.

Za vprašanja ali predloge nam pišite na naslov: eobvestila@sl-king.si.


Na vrh



Sewer+ 2011 64 bit in izvoz v SWMM

64 bitna verzija

Ob izidu Windows 7 in najnovejših različic AutoCAD, je postalo jasno, da 32 bitni sistemi postajajo preteklost. Temu je bilo potrebno prilagoditi tudi Sewer+, ki sedaj s polno podporo deluje tudi na 64 bitnih sistemih.

To seveda ne pomeni, da smo 32 bitno verzijo programa opustili, vsekakor pa lahko po slabih 6 mesecih obstoja z gotovostjo trdimo, da je delovanje Sewer+ na 64 bitni platformi hitrejše in stabilnejše, kar zagotovo velja tudi za AutoCAD programe.







Na vrh

Vgradnja izvoza v SWMM

V skladu z željami naših uporabnikov smo se odločili za izvedbo izvoza podatkov iz Sewer+ v SWMM, s tem pa želimo ponuditi še večje in naprednejše možnosti preračuna hidravlike za meteorne in fekalne vode. Trenutno je potrebno v programu Sewer+ samo zagnati ukaz "SWMM" in program bo izdelal izvozno datoteko vašega projektiranega sistema, ki jo nato uvozite v program SWMM 5.0.

Seveda naš razvoj ne bo obstal na tej točki, saj še pred koncem tega leta predvidevamo tudi uvoz podatkov iz SWMM v Sewer+.


Promocijski ponudbi Autodesk

Legacy program

Če ste lastniki stare licence AutoCAD (vse nazaj do generacije R14) in vas je do sedaj skrbela cena nadgraditve na najnovejšo licenco, je sedaj pravi čas, da vašo licenco posodobite! Do 15.10.2010 vam ponujamo 1000€ prihranka pri nadgraditvi po t.i. "Legacy" programu.

Več o tej promocijski ponudbi si lahko preberete s klikom na grafiko na desni strani.







Na vrh

Nadgradnja na AutoCAD vertikalne produkte

Odločite se za specializacijo vašega AutoCAD orodja in si zagotovite do 41% popusta pri nadgraditvi vaše verzije AutoCAD 2008-2010 na poljubni produkt iz AutoCAD vertikale. Slednja obsega naslednje produkte:
  • AutoCAD Architecture
  • AutoCAD Map 3D
  • AutoCAD Civil 3D
  • AutoCAD MEP
Več o promocijski ponudbi izveste s klikom na grafiko na levi.



Ekipa SL-King vam želi veliko uspeha pri vašem delu.

Lep pozdrav do prihodnjič.



e-obvestila arhiv

Kontakt

Prosimo pošljite komentarje in predloge na e-pošto:

Davor Klemen; davor@sl-king.si
Zina Mujanović; zina@sl-king.si

SL-King informacijski sistemi - Ko je projektiranje ustvarjalni izziv!

SL-King d.o.o.
Dunajska cesta 113
1000 Ljubljana
Tel: +386 (1) 565 7 565
Fax: +386 (1) 565 7 560

Seznam vseh dosedanjih izdaj lahko dobite na naslednji povezavi: Arhiv

Prijava/Odjava

Možnost prijave ali odjave od e-obvestil se nahaja na naslednji povezavi.